Even voorstellen. Mijn naam is Ben Manschot. Geboren en getogen in Lexmond. Altijd bezig met timmeren, (ver)bouwen en klussen. Velen van jullie zien mij al jaren klussen in ons huis aan de Kortenhoevenseweg 🙂. Een prachtig oud pand in ere herstellen en verbeteren zodat het aan huidige leefeisen voldoet en ook gelijk energiebesparende maatregelen meenemen. Kost wat tijd, maar we zijn er bijna... Ik woon er met veel plezier samen met mijn vrouw en drie kinderen.

Ik heb jarenlang als werkvoorbereider bij verschillende bouw- en renovatiebedrijven gewerkt. Het zat echter altijd in mijn hoofd om voor mezelf te beginnen en die tijd is nu daar! (vanaf november 2022)

Het werken met mijn handen is het liefste wat ik doe, maar weet ook mijn weg in regelgeving, advies en welke spullen ik waar kan krijgen.

Ik ben inzetbaar voor allerlei klussen in en rondom huis. Ik ben vakkundig, precies en denk graag in oplossingen. Dus, is er onderhoud of vervanging nodig of een verbouwing in gedachten, bel gerust.

Groeten Ben


Manschotbouw klein

Manschot Bouw
Kortenhoevenseweg 39
4128 CM Lexmond
Tel.: 06- 83542603
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.manschotbouw.nl