Beste Lexmondse ondernemers,

Met genoegen stel ik mezelf voor als nieuw lid van de Lexmondse Ondernemers Vereniging. Ik ben Ard-Jan van Gorsel, eigenaar van VG Elektrotechniek. Sinds 2016 woon ik in Hei- en Boeicop. Ik ben met veel plezier werkzaam in de elektrotechniek.

Kant en klare producten, energiebesparende maatregelen, een veilige woon- en werkomgeving. Het lijkt allemaal vanzelfsprekend, maar daarachter zit een wereld van innovatie en technieken. Met veel ervaring in voornamelijk de industriële elektro, maar ook in de woningbouw ben ik in 2018 gestart met VG Elektrotechniek.

Als nieuw lid van de LOV Lexmond stel ik mij graag kort voor. MDOrganized bestaat sinds 2012. Na een jarenlange carrière als directiesecretaresse (oa Rabobank Utrecht) ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan. Ik richt mij op efficiency en ben sinds 2019 werkzaam als trainer Moeiteloos Werken. Ik help ondernemers en hun personeel aan overzicht en structuur in tijd, mailbox en agenda.

Daarnaast richt ik mij als virtueel assistent/professional op het dagelijks management bij organisaties. Ook in het dagelijks management ligt mijn focus op overzicht en structuur in tijd, mailbox en agenda. Een van mijn motto’s is: ben je druk of doe je druk!

Wij zijn Alex en Dennis van der Linden, vader en zoon, van Bike Totaal van der Linden.

Alex woont al 31 jaar in Lexmond en zoals hij zelf altijd zegt ... "ik kan niks anders dan fietsen maken". Dennis is er geboren en getogen, en erg betrokken bij alles wat er in Lexmond gebeurd.

Alex werkt al vanaf zijn 13e in de fietsenbranche, het begon als vakantiehulp. Al snel werd dit loondienst en de laatste paar jaar was dit filiaalhouder. 21 jaar geleden is hij uiteindelijk voor zichzelf begonnen en heeft een fietsenzaak geopend in Maarssen. Toen Dennis 6 jaar geleden in dienst kwam zijn de ideeën begonnen.

Ik ben Monique Olie, consulente van het 1op1dieet in Lexmond, en mij is gevraagd hier mijn passie met jullie te delen. Het is een onbeschrijflijk gevoel wanneer ik iemand zie binnenkomen die wil afvallen en vervolgens getuige mag zijn van hun succes en stralende gezichten. Het is werkelijk het mooiste wat er is.

Bij het 1op1dieet hebben we een fantastisch resultaatgericht stappenplan ontwikkeld dat mensen helpt bij het bereiken van hun gewichtsverliesdoelen. En ik geloof dat iedereen in staat is om deze reis naar een gezonder leven te maken. Mijn missie is dan ook om zoveel mogelijk mensen te begeleiden en te inspireren om met ons mee te doen.

Mijn naam is Michel Brouwer, zelfstandig ondernemer en gestart in 2017. Sinds 2020 woon ik samen met mijn 3 kinderen in Lexmond. Ik ben werkzaam in de ICT-branche en help bedrijven met de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Unified Operations (Finance and Supply Chain Management). Deze laatste heeft de afgelopen 15 jaar verschillende namen gehad waaronder MS Dynamics AX2012, AX2009.