In 2016 heeft de Lexmondse Ondernemersvereniging onderstaande bedrijven mogen verwelkomen als nieuw lid:

ScootmobielActief (Lexmond)
Sterk Zakelijk Advies (Nieuwland)
Hemshaven | ontwerp & uitvoering van communicatiezaken (Lexmond)
DUVAL Bedrijfsondersteuning (Lexmond)

Hier stellen de bedrijven zich aan u voor.

ScootmobielActief
Ambachtsweg 4A
4128 LC  Lexmond
T 0347 - 345088 | 06 - 8286 8797
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.scootmobielactief.nl

Sinds 2015 zijn wij, Peter & Berta Mesker, gestart in Lexmond met Scootmobielactief. Wij verkopen een breed assortiment scootmobielen van het merk Vermeiren en verzorgen alles van A tot Z: onderhoud, reparatie, haal- en brengservice, verzekering, pechhulp en nog veel meer. Ook voor de aanschaf van accu’s, rollators en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.

In Lexmond hebben wij een ruime showroom en moderne werkplaats, zodat wij alles onder één dak voor u kunnen verzorgen. Peter heeft al tientallen jaren ervaring in de techniek, hierdoor en door trainingen bij de fabriek van Vermeiren hebben wij alle technische kennis en expertise in huis om uw scootmobiel in goede conditie te houden. Berta is al jaren werkzaam in de zorg, waardoor wij een unieke combinatie bieden met veel ervaring in mobiliteit en zorg.

Kijk eens op onze site naar onze producten en diensten, wellicht dat we iets voor u of iemand binnen uw familie, kennissen kunnen betekenen.


Sterk Zakelijk Advies
Nico Sterk
Lange Schenkel 3
4243 JB Nieuwland
T 0183-745618
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.sterkzakelijkadvies.nl

Sterk Zakelijk Advies is in 2015 door mij, na een carrière als accountmanager in de bancaire sector, opgericht met als doel om ondernemers in het MKB te helpen in het waarmaken van hun ambities door hen te ondersteunen op het bedrijfskundig en financieel gebied.

Bij belangrijke beslissingen wilt u er niet alleen voor staan maar zoekt u een deskundige gesprekspartner. Iemand die uw onderneming en uw bedrijfstak kent. Die weet wat uw doelstellingen zijn en wat u wilt bereiken. Daarom werk ik op een persoonlijke en betrokken manier samen aan een langdurige relatie. Of het nu gaat over visie en strategie, groeiplannen, investeringsvraagstukken, financieringsaanvragen, bedrijfsopvolging etc., u kunt rekenen op de best passende oplossingen en ontzorging door ook zaken voor u te regelen.

Maar ook door een periodiek gesprek met de benen op tafel kunnen we met u tot verrassende inzichten komen. Hierbij werk ik op specifieke terreinen samen met andere professionals. Kortom, ik nodig u graag uit om een kijkje te nemen op mijn website, www.sterkzakelijkadvies.nl, om te zien waar ik u mee kunt helpen en ontzorgen zodat u zich bezig kunt houden met waar u goed in bent: het ondernemen!


Hemshaven
Ontwerp & uitvoering van communicatiezaken
Michiel Heesbeen
Kortenhoevendijk 1A
4128 LZ Lexmond
Tel. 06 14 55 00 90
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.hemshaven.com

Hemshaven is – in de kern – een grafisch ontwerpbureau. U doet in ieder geval zaken met Michiel Heesbeen, oprichter en eigenaar. Sinds 1995 actief met het vormgeven van en inhoud geven aan merken en communicatiemiddelen.

Afhankelijk van de aard en omvang van een project verzamelt hij een team van ervaren specialisten en stuurt deze aan. Van A tot Z, van start tot eind.
In de breedste zin houden wij ons bezig met het verzorgen en bewaken van het gezicht van een merk, een bedrijf of een product. Van klein tot middelgroot. Van productenmakers tot dienstverleners.

We maken ons bekend met het dna, met de essentie, met de kern van uw organisatie. Daar formuleren wij een heldere strategie voor, een sterk idee dat zorgt voor een duidelijke basis en vormen daar het juiste gezicht, het juiste beeld en de juiste vormtaal bij. Daarbij laten we ons leiden door creativiteit, ervaring, inzicht, kennis, ambacht en intuïtie. Enthousiast, betrokken, no-nonsense, direct, inventief, open, ervaren. Zomaar een aantal trefwoorden die betrekking hebben op hoe wij u en het vak benaderen. Alles begint bij de eigen essentie, de rest is een logisch gevolg.

Het resultaat van die werkwijze zijn werkzame communicatiemiddelen – voor zowel interne- als externe communicatie – en een benaderbare, herkenbare en ‘eigen’ identiteit. Zichtbaar via: print; beeldmerk, huisstijl, correspondentie-materiaal, brochures, bedrijfsmagazine, flyer, jaarverslag, boek, direct mail, advertentiemateriaal, online; website, e-mailnieuwsbrief, digitale presentaties, social media, of anderzijds; bewegwijzering, interieur(-ontwerp), beursstand.

Alles om uw merk te (laten) communiceren en op te laten vallen. Alles om uw bedrijf, uw merk en uw product richting, lading en betekenis te geven.

Aan de slag gaan we op basis van heldere afspraken vooraf, zowel inhoudelijk als financieel. Kijk gerust eens op www.hemshaven.com om een indruk van ons werk te krijgen.


DUVAL Bedrijfsondersteuning

Karin Verhoef – de Vaal
Nieuwe Rijksweg 40/A
4128 BN Lexmond
Tel. 06 – 5387 0418
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.duvalbedrijfsondersteuning.nl

DUVAL Bedrijfsondersteuning levert secretariële, administratieve diensten en PR/marketingdiensten ‘op maat’, zowel vanuit eigen kantoor als op locatie.

U kunt hierbij denken aan:

  • Secretariële ondersteuning
  • Dataverwerking
  • Het voeren, opzetten of reorganiseren van secretariaten van organisaties, verenigingen en/of stichtingen
  • Notuleren en uitwerken vergaderingen/besprekingen
  • Coördineren en organiseren van evenementen/activiteiten
  • PR/Marketing
  • Typewerkzaamheden
  • Overige administratieve werkzaamheden

Laat u administratief ontzorgen door DUVAL Bedrijfsondersteuning en ervaar het gemak!
Voor uitgebreide informatie kunt u terecht op: www.duvalbedrijfsondersteuning.nl